Visa meny

Detta är Börshuset

Letar du efter en välkomnande och stimulerande miljö för ditt nästa event, konferens, kick off, mässa eller möte? Då har du kommit rätt!

Vi på Malmö Börshus har lång och bred erfarenhet av att arrangera lyckade konferenser och tillställningar av alla de slag. För oss är alla möten och konferenser lika viktiga oavsett storlek och skräddarsys efter beställarens önskemål.


pronovum logo

Malmö Börshus Produktion AB ingår i koncernen ProNovum i Skåne AB, tillsammans med Slagthuset i Malmö AB. ProNovum är ett privatägt företag med ekonomisk förvaltning av fastigheter som specialitet.

Våra medarbetare har gedigen erfarenhet av ekonomisk förvaltning och administration och specialistkunskaper inom lokal- och bostadsförvaltning. Vi erbjuder tjänster som bokföring, förhandlingshjälp, budget, årsbokslut och kundfakturering.

Läs mer om ProNovum här


slagthuset logo

Slagthuset i Malmö AB är ett av Europas största och ledande kontorshotell med över 4 000 kvm lokalyta och drygt 100 hyresgäster.

Med sina tretton våningar är det ett stolt landmärke i centrala Malmö. Vi erbjuder: möblerade/omöblerade kontorsrum, receptionsservice, växelservice, posthantering och konferensservice.

Läs mer om Slagthuset här
Samarbetspartners:

 

reachem logo

Reachem AB är en konferens- och mötesbyrå som genom ett personligt engagemang och kreativa arbetsmetoder levererar högkvalitativa och kostnadseffektiva lösningar för att genomföra konferenser, möten och event. Vi har gedigen erfarenhet av mötesarrangemang, stora som små, kontakta oss så hjälper vi dig med hela projektet eller bara en del, du bestämmer!

Kontaktuppgifter:

www.reachem.se

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

08-410 30 150

 

Kontakta oss på Malmö Börshus

Fyll i nedanstående kontaktformulär så återkommer vi till dig snarast möjligt.